Perfectionisme

Ik betrapte me er deze week weer op (en ik begin toch langzaam het patroon te herkennen) dat ik me altijd “minder” voel op het moment dat ik in gesprek ben met iemand die (in mijn ogen) alles perfect voor elkaar heeft. Iemand die structuur heeft, geordend is, alles tot in detail geregeld heeft, waarbij discipline voorop staat…en dan kom ik…op zoek naar een dossier, hopende dat het in mijn dossierkast ligt, maar er ook grote kans is dat het er niet ligt, een gesprek beginnen en na 2 minuten de draad al kwijt zijn, me achter de bank verstoppen als de deurbel gaat omdat er iemand spontaan op bezoek komt, oh ja en als ik je dan binnen laat, pak dan vooral zelf iets te drinken, want ik vergeet het iedere keer te vragen

Voordeel hiervan is wel dat ik weinig stress heb, niks moet en alles mag…ik realiseer me nu dat het misschien zo slecht nog niet is om niet perfect te zijn…

#betrue #acceptatie #vuur #water #geenaarde #enthousiast #rood #groen #zelfspot #patronendoorbreken #inzichtinjezelf #ColorfulRebelCoaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s