Mentaal en fysiek in balans

Wat gebeurt er als je een lifecoach samenbrengt met een bokstrainer?

Naar mijn idee ontstaat er dan een interessante, krachtige en dynamische combinatie. Boksen geeft een boost aan je zelfvertrouwen, je leert je grenzen kennen en ontdekt waartoe je lichaam in staat is. Lifecoaching zorgt voor meer mentale balans, je gaat krachtiger in je leven staan, leert jouw grenzen aangeven en je leert om bewustere keuzes te maken.

In mijn geval kan ik zeggen dat zodra ik de ring instap, mijn “vuurkant” zeker de overhand krijgt. Een kant die ik niet altijd laat zien, maar ook niet kan onderdrukken tijdens de bokstraining.

Zodra ik uit de ring stap heb ik veel meer energie, voel ik me fysiek sterker en fitter. Op mentaal vlak ervaar ik ook veel meer rust doordat het een mega uitlaatklep is. Door deze combi, lifecoaching en boksen ontmoet jij jezelf op een andere manier.

Jesse en ik gaan graag met jou aan de slag; Jesse vanuit de boksring in Landgraaf en ik vanuit mijn praktijkruimte in Kerkrade.

Het traject duurt twee maanden waarbij er wekelijks een contactmoment zal zijn. Een week sta je in de boksring en de andere week ben je in de praktijkruimte.

Tijdens de gesprekken gaan we samen aan de slag om jouw familie-DNA, waarden & normen, (belemmerende) overtuigingen en patronen op te sporen en hierin een verbinding te leggen tussen jouw levensgeschiedenis en de effecten hiervan op je gedrag. 

Het boksen ondersteunt je mentale groei met als resultaat dat je mentaal & fysiek in balans komt.

Ben je benieuwd naar onze aanpak en wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s