| Over mij |

crc-logo-a1

Freedom isn’t a destination
It’s a state of mind
Ik ben Yvette Hollands en ik ben al 20 jaar werkzaam binnen de vakgebieden HR, Werving & Selectie, Coaching, Loopbaanadvies en Re-integratie. Om mijn enorme passie voor het ontwikkelen van mensen meer vorm te geven heb ik een aantal jaren geleden een opleiding tot persoonlijkheidscoach afgerond en ben ik gestart met Colorful Rebel Coaching. Hierna heb ik de opleiding tot MyDrives consultant gevolgd en aansluitend ben ik gestart met een opleiding tot familie- en organisatieopsteller om ook zicht te krijgen op de verborgen dynamieken in privé situaties en in organisaties en teams. Recentelijk heb ik een opleiding tot burn out coach afgerond om ook mensen met langdurige stress- en/of burn out klachten te begeleiden.

Mijn coaching stijl is een combinatie van systemisch werk, attitudinal healing, persoonlijkheid coaching, coachen op biografie en kleurentheorieën waarbij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap altijd centraal staat.

Mijn persoonlijkheid wordt volgens de kleurentheorie gekenmerkt door de kleuren groen, turkoois en rood; dit zorgt ervoor dat ik op een positieve, enthousiaste en mensgerichte manier coach. Tot mijn kernwaarden horen dan ook gelijkwaardigheid, respect, vrijheid, ontwikkeling, openhartigheid en vertrouwen.

| MIJN REIS |

Het thema reizen staat centraal bij Colorful Rebel Coaching; reizen wordt hierbij zowel letterlijk als figuurlijk bedoeld. Mijn durf om te reizen was vroeger nihil; ik wilde niet vliegen, hield niet van de warmte, van water moest ik al helemaal niks weten en voor de rest was ik ook overal bang (duisternis, onweer, spinnen, kelders etc etc). Maar vanaf het moment dat mijn zoon geboren werd kon ik steeds meer afstand nemen van die angsten en kwam er steeds meer ruimte voor andere (leuke) dingen. Hij liet me inzien dat ik voorheen te ongeduldig, koppig en eigenwijs was en hierdoor mooie, essentiële momenten miste. Daarom zie ik hem als mijn reisleider; hij begeleidt me tijdens de zoektocht naar mezelf. Ik leer leven in het ‘nu’ met veel vertrouwen en meer inzicht in mezelf. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar welke plekken mijn reisleider me nog gaat brengen en welke inzichten hiermee gepaard gaan.