| Recensies |

cropped-cropped-crc-logo-a1.png

Emancipate yourself from mental slavery
None but ourselves can free our minds
– Bob Marley –

Wilma

SUPER coaching bij Yvette!! Door haar coaching ben ik bewust geworden van aangeleerde denk- en gedragspatronen én het effect hiervan op anderen. Ik heb meer zelfinzicht gekregen, ben nu meer in contact met mijn eigen gevoelens, emoties en gedachten. Ook heeft Yvette mij hulpmiddelen gegeven om meer keuzemogelijkheden te creëren in lastige situaties. Hierdoor heb ik nu meer balans, blijheid, energie en een betere focus. Helemaal toppie! Thanx Yvette!

Patricia

Helemaal top deze dame! Inzichten, luisteren naar jezelf, kracht vinden, zij leert het je allemaal. Ben sinds een aantal weken bij Yvette bezig en mensen wat is het FANTASTISCH! Ik had coaching nog nooit gedaan, maar heel eerlijk, ik denk dat ik het wel kan!

Yvonne

Dank je wel Yvette voor alles wat je voor mij hebt betekend tijdens mijn re-integratietraject! Je positiviteit, je luisterend oor, je begrip en je ervaring was enorm prettig! Ik heb veel van je geleerd en veel inzichten gekregen tijdens ons traject! Je bent een hele vriendelijke, rustige en lieve vrouw en dat heb ik heel erg gewaardeerd!

Kim

Yvette is een hele prettige coach. Ze geeft je de juiste inzichten die zo verhelderend werken. Ze luistert goed naar je vragen en behoeftes en weet de juiste theorie aan te reiken om er zelf mee aan de slag te gaan. Het zet je aan het denken en het heeft mij heel erg enthousiast gemaakt. Ook de kennismaking met familie opstellingen vond ik heel leerzaam. Op deze manier zie je letterlijk voor je waar het mis gaat of hoe je op een andere manier naar jezelf kan kijken. Ik voel dat ik meer controle heb over mijn gedachten en dat geeft mij rust. Bedankt Yvette! Jouw coaching heeft me weer een stapje dichterbij mijn doel gebracht.

Stephan

Yvette heeft mij tijdens het coachingstraject inzicht gegeven in mijn krachten, valkuilen en talenten. Mijn zelfbeeld is grotendeels bevestigd maar ook aangevuld met nieuwe inzichten. Mijn zelfvertrouwen heb ik teruggewonnen, ik denk weer vanuit mijn eigen kracht. De ondersteuning van haar, het luisterend oor, en de kritische vragen die ze stelde hebben mij daarbij geholpen. Ik weet weer wie ik ben, waar ik goed in ben en waar ik mij goed bij voel. Yvette nogmaals dank voor de ondersteuning afgelopen tijd en ik kan haar als coach dan ook van harte aanbevelen.

Bettina

Wat heb ik veel inzichten bij jou gekregen. En door bewustwording zoveel meer positiviteit gekregen. Je bent een inspirerend persoon. Juist door je open-en oprechtheid wordt iedere coachsessie zo leervol. Een ervaring wat iedereen zou moeten ervaren!

Stefanie

Ik ben naar Yvette gegaan omdat ik innerlijke onrust ervoer en deze niet wist te plaatsen. We hebben een aantal familieopstellingen gedaan en gesprekken gevoerd over mijn kwaliteiten en ik kwam tot het besef dat ik me anders gedroeg dan ik in essentie ben. Een echte eyeopener!

Ik ben aan de slag gegaan om uit te zoeken waar ik nu echt happy van word en ik heb eindelijk de rust gevonden die ik zo graag wilde.

Ik vind het nog steeds ongelofelijk dat een paar gesprekken zo’n grote persoonlijke verandering teweeg kunnen brengen. Ik ben Yvette heel dankbaar. Een mooi mens met een geweldig talent!

Chantal

Een mooie quote om te omschrijven wat Yvette je laat inzien:
Behind you..
All your memoires
Before you..
All your dreams
Around you..
All who love you
Whitin you..
All you need

Afgelopen week een tafelopstelling gedaan met Yvette.
Een mooie en intense ervaring waarbij het verleden, heden en toekomst samen kwamen.
Mede door haar persoonlijke, laagdrempelige, rustige, deskundige maar vooral inspirerende kijk meer inzichten gekregen.

Leilani

Ongeveer 10 jaar geleden ontmoette ik Yvette op een zakelijk event. We hebben op dezelfde middelbare school gezeten, maar toen nooit met elkaar gesproken. Bleek dat we eigenlijk best wel veel gespreksstof hadden. Waren het niet altijd eens, maar begrepen elkaar en zijn goed in elkaar een spiegel voor te houden. We bleven contact houden (lees; soms 1 x per jaar kopje koffie soms 4 x per jaar 😊, we vonden elkaar wanneer dat nodig was).

Zo ook toen ik in de ziektewet kwam. Ze vertelde me over het Werkfit traject dat ik vanuit UWV zou kunnen volgen, ik kon niet wachten om hier aan te beginnen. Dit traject duurt 9 maanden en ik heb er helaas al 6 opzitten. Het is fijn om regelmatig gesprek aan te gaan, te kijken waar ik nu sta. En wat kan dat soms flink veranderen binnen 2 weken (sorry Yvette 😅). Maar heb in deze 6 maanden zoveel over mezelf geleerd, dit wens ik iedereen toe. Ik raad Yvette dan ook van harte aan, wanneer je durft jezelf in de spiegel aan te kijken of dat heel graag wilt maar daar hulp bij nodig hebt.