| Voor jou |

cropped-cropped-crc-logo-a1.png

Life is an adventure
It’s not a package tour

Bij Colorful Rebel Coaching kun je terecht voor coaching en workshops die jou ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor welke vorm je ook kiest; we starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is.

I. PERSOONLIJK
Lifecoaching

Ben je op zoek naar meer balans in je leven en in je persoonlijkheid? Kies dan voor de individuele coaching sessies waarbij we per sessie bekijken waar jouw behoefte ligt. In één op één gesprekken ga ik samen met jou aan de slag om je zelfbeeld, gedrag en drijfveren in kaart te brengen. Doelen en verwachtingen worden inzichtelijk gemaakt,(belemmerende) overtuigingen en patronen worden gesignaleerd en jouw eigen rol en verantwoordelijkheid komen aan bod.

De werkwijze is dan afhankelijk van jouw reden om met coaching te starten en kan er als volgt uit zien:

 1. Kennismaking
 2. Intakegesprek
 3. Persoonlijkheidsanalyse
 4. Coaching (vervolggesprek wordt per keer bepaald)

II. PROFESSIONEEL
Loopbaancoaching

Sta je op een punt in je professionele leven waarbij jij je afvraagt wat je drijfveren zijn, wat je wilt bereiken en waar je energie van krijgt? Of heb je de balans opgemaakt en kom je erachter dat je nog steeds op hetzelfde punt staat waar je ooit begonnen bent?
Door het volgen van een loopbaantraject worden je drijfveren d.m.v. een MyDrives analyse in kaart gebracht en krijg je meer inzicht in jezelf, in je voorkeursrollen, in je stresspatroon en in de werkzaamheden en functies waar je energie van krijgt.

Een loopbaantraject wordt altijd op maat voor jou samengesteld en kan er als volgt uitzien:

 1. Kennismaking
 2. Intakegesprek
 3. Drijfverenanalyse & doelstelling bepalen
 4. Arbeidsmarktoriëntatie
 5. Persoonlijke presentatie & zichtbaarheid

Dit loopbaantraject wordt ondersteund door het programma MyDrives en kan uitgebreid worden met het programma MyHabits.

Door het volgen van dit traject leer je om vaste denkpatronen en handelingen te doorbreken; met als resultaat dat je effectiever, minder gestrest en succesvoller wordt. Je krijgt opdrachten die je leren om te pauzeren en na te denken, zodat je niet steeds dezelfde, automatische reactie vertoont. En opdrachten die je ervan bewust maken om het juiste en passende gedrag te vertonen in een bepaalde situatie; zodat je leert om bewust te kiezen welk gedrag op welk moment in je voordeel werkt. Dit traject is geschikt voor mensen die oude denkpatronen willen doorbreken en hun bestaande gedrag in positieve zin willen uitbreiden.

Ook dit traject wordt op maat voor jou samengesteld en kan er als volgt uitzien:

 1. Kennismaking
 2. Intakegesprek
 3. Drijfverenanalyse & doelstelling bepalen
 4. Start MyHabits traject – duur 10 weken
 5. Wekelijks 2 – 3 sms opdrachten
 6. Coaching (voortgang bespreken)
 7. MyHabits vragenlijst invullen
 8. Coaching (MyHabits rapport bespreken & evaluatie)

III. WORKSHOP | MOODBOARD

Aan de hand van het bepalen van jouw persoonlijke kleuren en het maken van een eigen moodboard krijg je meer inzicht in wie je echt bent, ontwikkel je jezelf en worden je doelen helder. In deze workshop sta jij centraal (maximaal 8 deelnemers) en is er voldoende tijd en aandacht voor jezelf en wordt je zelfinzicht vergroot door een kleurenanalyse / mini-persoonlijkheidstest.

Je kunt tijdens de coaching ook ondersteund worden door Bachbloesems.