| Voor jou |

cropped-cropped-crc-logo-a1.png

Life is an adventure
It’s not a package tour

Bij Colorful Rebel Coaching kun je terecht voor coachings- en loopbaanvraagstukken waarbij jouw persoonlijke levensverhaal een centrale plaats heeft.

I. LIFECOACHING

Ben je op zoek naar meer balans in je leven, je wilt meer in je kracht staan, je wilt beter je grenzen aangeven of bewustere keuzes maken; kies er dan voor om te starten met lifecoaching. Dit kan in de vorm van een traject (waarbij het aantal gesprekken en de opbouw vooraf vastligt) of kies voor individuele coaching sessies waarbij we per gesprek bekijken waar jouw behoefte ligt.

Tijdens de gesprekken gaan we samen aan de slag om jouw familie-DNA, waarden & normen, (belemmerende) overtuigingen en patronen op te sporen en hierin een verbinding te leggen tussen jouw levensgeschiedenis en de effecten hiervan op je gedrag. Op het moment dat jij je namelijk bewust wordt van deze (belemmerende) overtuigingen en patronen ga je ze veel sneller herkennen en is het makkelijker om herhaling te voorkomen en voor ander gedrag te kiezen.

Onderstaande thema’s kunnen tijdens de gesprekken aan bod komen:

  • De familiestamboom
  • Persoonlijkheidstypen
  • Introvert / extravert
  • Het biografisch profiel
  • Ik en de ander
  • Persoonlijk leiderschap
  • Sta jij op je plek

II. LOOPBAANCOACHING

Sta je op een punt in je professionele leven waarbij jij je afvraagt wat je drijfveren zijn, wat je wilt bereiken en waar je energie van krijgt? Wil je doorgroeien naar een hogere functie en lukt het niet om deze stap te zetten, voel je dat je niet (meer) op de juiste plek zit of heb je de balans opgemaakt en kom je erachter dat je nog steeds op hetzelfde punt staat waar je ooit begonnen bent?

Stel jezelf dan de vraag wat ervoor zorgt dat er een stagnatie in jouw ontwikkeling is of hoe het kan dat bepaalde patronen in stand blijven en dat je last blijft houden van (belemmerende) overtuigingen?

In het loopbaantraject gaan we samen jouw levensgeschiedenis in kaart brengen en de verbinding leggen tussen deze geschiedenis en jouw huidige functioneren om de antwoorden te vinden op deze vragen. Tijdens het traject ga je aan de slag met huiswerkopdrachten en reflecteer je op jezelf en op de gesprekken.

III. MENTAAL & FYSIEK IN BALANS

Wil jij op mentaal én fysiek vlak aan de slag, kies dan voor dit traject. Tijdens dit 2 maanden durende traject sta je de ene week in de boksring en de andere week ben je in mijn praktijkruimte.

Het boksen ondersteunt je mentale groei met als resultaat dat je mentaal & fysiek in balans komt.

Voor welke vorm van coaching je ook kiest, we starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Op basis hiervan kan dan een traject op maat worden samengesteld.

In de coaching maak ik o.a. gebruik van systemische en biografische principes, persoonlijkheidstypen, drijfveren en kleurentheorieën.